Magyar Újság - 2019. augusztus 24. szombat - Bertalan napja van.
Keresendő kifejezés:
És akkor jönnek a kérdések, hogy honnan jöttem, mióta élek itt és hogy érzem magam, vagy hogy miért jöttem pont ide.
Kötelező olvasmány arról, hogy a Mercedes vezérigazgatója szerint milyen drámai változások elé nézünk húsz éven belül.
Több szempontból nem idézek nem ellenőrzött oldalakról - mégis ezzel a gondolatmenettel azonosulni tudok... /éltem sokat külföldön, a szerk./
A német szövetségi parlament megszavazta a kormány javaslatát az uniós társállamokból érkező bevándorlók szociális ellátási jogosultságának korlátozásáról.
A brit vasút legfontosabb sajátossága, hogy Európában egyedülálló módon a teljes személyszállítási piacot privatizálták.
LondonA Daily Mail című lap terjedelmes képriportban számolt be arról, hogy a Buckingham palota közvetlen tőszomszédságában vert tanyát néhány bevándorló.
Több mint száz magyar borászat közel 540 féle borát mutatta be a Lidl Magyarország hét ország Lidl képviselőinek az áruházlánc által második alkalommal megrendezett Wine Expo 2015 Hungary keretében
Aki elköltözik Magyarországról nem csak országot, hanem konyhát is cserél. Ugyan külföldön is sok minden elérhető, de vagy drága, vagy nem ugyanolyan, mint idehaza. Lássuk, mi hiányzik külföldön a magyaroknak?
Életmentő találmánnyal állt elő egy brit fiatalember, James Roberts megalkotta a felfújható mobil inkubátort.
Sokszor megfogadtam, hogy nem teszem, de mindíg előbújik belőlem a tipikusan magyar mentalitásra utaló pesszimizmus .
Anglia a lehetőségek országa, ha van időd, türelmed, pénzed kivárni. Ha van két referenciád és minimum fél év gyakorlatod. Ha van elég önbizalmad és nem adod fel
A jelek szerint Angliában van igény a magyaros ihletésű tortákra, hiszen mai szerzőnk, Dee az előző posztot olvasva írta meg saját történetét.
Mind több rendőr szerel le azért, hogy külföldre mehessen dolgozni. Egy volt budapesti egyenruhás például objektumőrként dolgozott, most Londonban konyhai kisegítő, csakúgy, mint egy vidéki kapitányság századosa.
A Stonehenge titkait fedte fel az a digitális térképezési projekt, amelynek keretében brit és osztrák tudósok geofizikai módszerek segítségével 12 négyzetkilométeres területen vizsgálták át három méter mélységig a talajt.
ExmouthA riport alanyomat, -akinek egyben a barátjának mondhatom magam- Andrea Suttillt, egy tengerparti sétára invitáltam. A helyszín egy Dél-Angliai kisváros, Exmouth.
LondonNem az a kérdés, hogy el lehet-e menni, hanem az, hogy el kell-e menni Magyarországról. Egyre többet tudunk arról, hogy miként gondolkodnak az országot elhagyók, tudjuk, hogy a londoni magyarság nem kíván hazajönni, azt is, hogy legtöbben több pénzért és jobb életért távoznak, mások viszont meneküln
Magyarország
HÍREK, AMELYEK EDDIG NEM JUTHATTAK EL MINDENKIHEZ.
BudapestA választáshoz kapcsolódó határidőket, határnapokat az igazságügyi miniszter rendeletben határozza meg a kitűzést követően, de a választási eljárásról szóló törvény alapján már kiszámolhatóak a legfontosabb határnapok.
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben