Magyar Újság - 2019. augusztus 24. szombat - Bertalan napja van.
Keresendő kifejezés:
Az MI orvosasszisztens nevet viselő rendszer meghallgatja az orvosok diagnózisait és automatikusan elkészíti az esetjelentéshez szükséges elektronikus dokumentumokat.
Komoly biztonsági hibát fedeztek fel a uTorrent programban.
Egy felmérés szerint boldogak lesznek az emberek, amikor végre megérkeznek a földönkívüliek és találkozhatnak velük.
A jövő mozijának nevezett projekt rendhagyó élményt nyújt: a vendégek egy átlátszó üveghídra lépve élvezhetik a látványt, amely körbeveszi őket.
Kanadai tudósoknak sikerült pontosan megállapítani azokat a körülményeket, amelyek között a szén-dioxidot, a legrosszabb hírű üvegházhatású gázt a leghatékonyabban át lehet alakítani a műanyagok alapanyagául szolgáló etilénné.
Azon vannak egy kanadai cégnél, hogy olyan oldalakat is megtalálhassunk a keresőjükben, amelyek a Google-nél hátra kerültek.
Baromfiürülékéből készülhet a következő alternatív energiaforrás, amely a szenet is kiválthatja.
Összesen 20 ezer 520 olyan weboldalt zárolt egy globális szintű együttműködés keretében az uniós rendőri együttműködést koordináló szervezet
A SETI egyik asztronómusa, Seth Shostak úgy gondolja, hogy hét olyan hely létezhet a Naprendszeren belül, ahol mikrobiális életre lelhetnek a jövőben.
Aktualizálta felületét a YouTube videómegosztó. A Google honlapja mostantól átláthatóbb, megfelel a trendeknek, és még a logóján is változtattak.
|
|
|
Ez a hírportál sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény javítása és a hatékony működés elősegítése érdekében. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja használatukat! Rendben